top of page

Polaris Trykk satser sterkere på OrkangerPolaris Trykk kjøper Amedia Trykks eierandel i trykkeriet Polaris Trykk Orkanger AS.


– Kjøpet er strategisk viktig for oss, og gjør at vi nå kan satse sterkere på Orkanger og ta ut synergier mellom våre to trykkerier i området i årene som kommer, sier administrerende direktør i Polaris Trykk Oddvar Ustad.


Polaris Trykk kjøper eierandelen til Amedia Trykk på 50 prosent i Polaris Trykk Orkanger AS, og trykkeriet blir dermed heleid av Polaris Trykk.


– Vi mener både timing og pris for å selge er riktig. Samtidig har vi sikret våre interne og eksterne kunder fortsatt trykking i Midt-Norge i lang tid framover, sier administrerende direktør Morten Kringler i Amedia Trykk.


Markedsforholdene for trykkeriene i Norge har vært utfordrende de seneste årene, med fallende volumer på papiravisene, men til tross for dette har Polaris Trykk Orkanger AS levert gode resultater.


– Vi har de seneste årene gjennomført ganske store tiltak, som har gitt bedre resultater til tross for utfordrende markedsforhold, sier Ustad.


Polaris Trykk er et ledende trykkerikonsern i Norge, bestående av syv trykkerier fra Alta i nord til Arendal i sør. Konsernet består av 140 ansatte og omsetter for rundt 400 millioner. Hver uke produseres rundt 110 titler og opptil 10 millioner reklametrykk. Polaris Trykk er 100% eid av Polaris Media ASA.

Comments


bottom of page