top of page

Polaris Trykk AS har blitt medlem av Trykt i Norge


Trykkerikonsernet Polaris Trykk AS er et av Norges største trykkerikonsern.

Trykkerikonsernet er landsdekkende med trykkeri i Alta, Harstad, Trondheim, Ålesund, Stord og Arendal, samt deleier i Orkanger og Bodø. Selskapets trykkerier produserer 110 unike avistitler med store mengder avisbilag, magasiner og kundeaviser, samt landsdekkende, regionale og lokale utgivelser.Heat-set

I tillegg til en tradisjonell avis- og bilagsproduksjon, har man i Trondheim også muligheter for trykking i heatset-kvalitet for produksjon av magasiner, brosjyrer o.a. som krever finere papir og høyere kvalitetsfølelse. Med høy hastighet, fleksibilitet og kapasitet kan Polaris Trykk tilby alt fra små til store produksjoner til eksisterende og nye kunder.

Polaris Trykk AS har valgt å gå inn i merkevareorganisasjonen «Trykt i Norge». Vi mener det er et bærekraftig kvalitetsstempel som viser at en trykksak er laget i Norge av et norsk trykkeri, at selskapet er en seriøs bedrift som tar menneske og miljø på alvor. Vi håper også at dette betyr noe for våre kunder, og håper at mange vil sette dette kvalitetsstempelet på sine trykksaker, sier salgs- og markedsdirektør Brede Østby.  

Kontakt oss

For ytterligere informasjon om hva vi kan tilby, kan man kontakte vår salgs- og markedsdirektør:

Brede Østby Tlf: 922 62 395 E-post: brede.ostby@polaristrykk.no

Commentaires


bottom of page